Bir buçuk yaşındaki kız çocuğu ölü bulundu; Akrabalar çok ağlıyor

yasemin

Member
Salı akşamı geç saatlerde Trans-Ganga bölgesindeki Handia polis karakolunun altındaki Mandar köyündeki evinden yaklaşık 200 metre uzakta çalıların arasında bir buçuk yaşında bir kız çocuğunun cesedi bulundu.


(illüstrasyon için resim)

Üst düzey polis yetkilileri olay yerine gelerek inceleme yapması için adli tıp ekibini çağırdı. Polis, çocuğun babasının şikayeti üzerine kimliği belirsiz kişiler hakkında cinayet davası açıldığını ve cesedin otopsiye gönderildiğini söyledi.

HT, her zaman, her yerde kriket yakalamanın tek adresi olan Crick-it'i tanıtıyor. Şimdi keşfedin!

Edinilen bilgiye göre, Mandar köyü sakini Mahendra Mushar bir işçi ve Salı akşamı hasat için yakınlardaki bir köye gitmişti. Eşi Ranjana, kızlarıyla birlikte evdeydi. Gece yarısı civarında Ranjana uyandığında kızının kaybolduğunu fark etti.

Ranjana, evlerinin yakınında onu aradıktan sonra kocasına haber verdi. Mahendra ve Ranjana, kızlarını aramaya gittiler ve onun cesedini, evlerinden yaklaşık 200 metre uzaktaki bir çukurda, çalıların arasında bulunca şok oldular. Mahalle sakinleri de olay yerine gelerek polisi aradı. ACP (Handia) Pankaj Lavania olay yerine ulaştı ve soruşturma için adli tıp saha birimini aradı.

Çocuğun vücudunda herhangi bir fiziksel yaralanma bulunmazken, yakınları çocuğun boğulduğundan şüpheleniyor.

DCP (trans-Ganga) Abhishek Bharti, ölen çocuğun yakınlarının şikayeti üzerine, kimliği belirsiz kişilere karşı cinayetten FIR'ın kaydedildiğini söyledi.