HT -Interview: “Gururam'daki vatandaşların hizmetleri rasyonelleştirmeli”

yasemin

Member
GuruMam: Belediye Başkanı Belediye Başkanı Gurugram (MCG), Rajrani Malhotra'daki pozisyonu için Bharatiya Janata Partisi'nin (BJP) seçimi, daha iyi altyapı, sıhhi tesisler ve protestoları sürdüren sivil araştırmalarda agresif bir şekilde kampanya yürüttü. Ücretsiz vaatler vaatleri ve yolsuzluk ücretsiz Sivil Seçim İdaresi. Birlik bakanı Rao Inderjit Singh de dahil olmak üzere yüksek olan BJP liderleri tarafından desteklenen hem kentsel hem de kırsal sektörlerde bütünsel bir gelişme sağlama sözü verdiler. Düzenlenen Ekstraktlar:

Rajrani Malhotra Belediye Şirketi (MCG) Belediye Başkanı pozisyonu için Bharatiya Janata Partisi'nin (BJP) seçimi. (HT fotoğrafı)

Sizi seçimi yapmaya ne motive etti ve bu rolün sorumluluklarıyla ilgili deneyiminiz nasıl eşleşiyor?

Rekabet konusundaki kararım Gururam ile derinden köklü bağlantımla güçlendiriliyor. BJP Bölge Başkanı olarak görev yapan kocamın yanındaki parti faaliyetlerine aktif olarak yer aldıktan sonra, şehrin zorluklarını ve çabalarını gördüm. Kadınların güçlendirilmesi, sosyal refah programları ve temel seviyenin yönetişimi yıllardır çalıştım ve şimdi bu deneyimi Gururam için ilerlemeye çevirmek istiyorum. Önceliklerim iyi hükümet, şeffaflık ve sakinlerin yaşamlarını iyileştiren sonuçlar.

BJP yıllardır Gururam'da iktidardadır. Burjuva sorunlarıyla mücadele etmek için farklı ne yapacaksınız?

Her ne kadar BJP liderliğinin bir parçası olarak – özellikle altyapı ve akıllı şehir girişimlerine ulaşan altyapı ve akıllı şehir girişimleri ile ilgili olarak önemli ilerleme kaydedilmiş olsa da, sürekli zorluklar acil dikkat gerektirmelidir. Hijyen, atık yönetimi, su temini ve kentsel planlama daha güçlü bir uygulama ve hesap verebilirlik gerektirir. Benim yaklaşımım, kamu hizmetlerini rasyonelleştirmek, katı gözetim mekanizmaları uygulamak ve kalkınmayı sağlamak için sosyal dernekler (RWAS) ve yerel yetkililerle yakın çalışmaktır.

Sıhhi tesisler hala önemli bir sorundur, çünkü düzenli depolama ve düzensiz atıklar sağlık riskleri yaratır. Bunu nasıl yapmak istiyorsun?

Temizlik benim önceliklerimden biri. Seçtiğimde, kentsel sektörler ve köyler de dahil olmak üzere her mahallede çöpün zamanında toplanmasını sağlayacağım. Ayrıca, sorumlu atıkların bertarafını teşvik etmek için daha iyi atık ayırma, yasadışı çöplük ve kamu hassasiyet programları için daha katı cezalar ve kamu duyarlılaşma programları da teşvik edeceğim. Ayrıca, düzenli depolama alanına bağımlılığı azaltmak ve daha temiz odalar için mekanize bir sokak turu tanıtmak için atık enerji projesini genişletmeyi planlıyorum.

Bandhwari düzenli depolama hala büyük bir çevresel yalan. Nasıl ele alacaksınız?

Bandhwari düzenli depolama alanı derhal müdahaleler gerektiren bekleyen bir sorundur. Atık işleme sistemlerinin genişlemesini, kompostlama sistemlerini artırmaya ve alternatif atık bertaraf çözümlerini araştırmaya odaklanacağım. Atık geliştirme için çevre dostu yönergeleri uygulamak ve konut derneklerinde ve endüstrilerde sürdürülebilir uygulamalar için teşvikler sunmak için uzmanları dönüştürmekle birlikte çalışacağız. Düzenli depolama sorununu en erken çözmek zorundayım.

Sakinler genellikle müdahaleler, kırık sokaklar ve kötü drenajlardan şikayet ederler. Altyapı geliştirme planınız nedir?

Altyapının gelişimi BJP hükümetinin ana odağıydı, ancak hala iş var. Seçildiğimde, düzenlemelerin sıkı bir şekilde uygulanmasıyla uygulanmasını sağlayacağım. Çukurları onarmak, hasarlı yolları tekrar aşmak ve drenajı iyileştirmek için yollar ve bakım için özel bir onarım ve bakım hücresi oluşturulur. Herkes için güvenlik sağlamak için tüm istasyonlarda yol genişletme, daha iyi trafik yönetimi ve geliştirilmiş sokak aydınlatması uygulanır.

Yolsuzluğun sivil kalkınmayı engellediğine dair suçlamalar var. Hükümette şeffaflığı nasıl garanti edeceksiniz?

Yolsuzluk halkın güvenini baltalar ve ilerleme kaydeder. Tüm belediye sözleşmelerinin, projelerinin ve fon tahsislerinin şeffaf hale getirilmesini sağlamak için bir e-devlet modeli sunacağım. Bir kamu avukatı sistemi, sakinlerin şikayetlerin statüsünü gerçek zamanlı olarak takip edebilmeleri için kurulur. Ayrıca kamu fonlarının verimli bir şekilde kullanılması için belediye projelerinden düzenli denetimler sağlamak için çalışacağım.

Trafik tıkanıklığı Gururam'daki en büyük sorunlardan biri olmaya devam ediyor. Şehirdeki hareketliliği artırmak için hangi adımları atacaksınız?

Trafik sıkışıklığı Gururam sakinleri için günlük bir mücadeledir. Seçtiğimde, önemli kavşaklarda projelerin hızlı aktarılması ve alt geçişi üzerine konsantre olacağım. Şehir otobüsü sonlarını artırarak şehrin toplu taşıma sisteminin güçlendirilmesi ve yük milindeki bağlantı seçenekleri gündemde olacak. Verimliliği artırmak için AI tabanlı sinyal izleme ve gerçek zamanlı trafik güncellemeleri olan akıllı trafik yönetim sistemleri sunulmuştur. Park düzenlemelerinin sıkı bir şekilde uygulanması, ticari alanlarda aşırı yüklenmeyi kolaylaştırmaya yardımcı olacaktır.

Haryana'daki BJPS kalesi ile ne kadar güvenli yapıyorsunuz?

BJP, Haryana'daki hükümetin güçlü bir başarı kaydına sahip ve seçmenlerin istikrarlı, kalkınma tabanlı bir yönetimi destekleyeceğinden eminim. Bu seçim güven ve hesap verebilirlik ile ilgilidir ve bence Gururam'daki insanlar boş retorikten daha fazlasını vaat eden bir rehber seçecekler.

Çekilen Veri: Callback \YourAddon\Helper::fetchData is invalid (error_invalid_class).