Prayagraj'da 10 merkezde Yrd Profesör İşe Alım Testi

yasemin

Member
Uttar Pradesh Eğitim Servisi Seçim Komisyonu (UPESSC), 16 ve 17 Nisan'da Drugraj Bölgesi'ndeki 10 merkezde eyalet destekli üniversitelerde 1.017 yardımcı doçent için aday seçimi için yazılı sınavı gerçekleştirecek. Sınav iki katta gerçekleşir: 09:30 – 11:30 ve 14:30 arası. 16:30

Uttar Pradesh Eğitim Servisi Seçimi Ülke Merkezi (Dosya)

Salı günü, sınavın hazırlanması için Panchayat Oditoryumu Bölgesi hazırlandı.

Bölge Okul Müfettişi (DIOS) -Prayagraj, PN Singh, merkezi yöneticilere, ortak merkez yöneticilerine ve dış denetleyici makamlara oturuma zorunlu bir şekilde katılmaları ve sınavın devlet hükümeti tarafından alınan talimatlara uygun olarak gerçekleştirilmesini sağlama talimatı verdi.

Sınavın uygun yönetimi için, merkezi yöneticilerin% 50'si ve sınav hakkına sahip örnekler aynı okuldan sınav merkezlerinde kullanılırken, CO Center yöneticilerinin ve dış denetleyici otoritelerin geri kalan% 50'si başka bir okuldan kullanılmaktadır.

Yetkililere göre, müdür, müdür, sorumlu ana şampiyonlar, öğretim görevlileri ve devlet tarafından yönetilen ortaokullarda ve ilkokul departmanında çalışan öğretmenler yardımcı yöneticisi ve dış denetleme yetkilileri olarak uzlaşmaya getirildi.

Hükümet Orta Koleji (GIC), Hükümet Kızlarının Orta Koleji (GGIC), SRN Hastanesi, Arya Kanya Inter College – Mutthiganj, DP Kızlar Inter College – Katra, Cav Inter College, Kulbhaskar Ashram Inter College, Jagat Taran Kızlar Inter College, Mary Wanamaker Kızlar Arası, Hindu Mehrole For For -salar. test.

Yetkililer, bir sektör sulh yargıcısının her merkezde kalacağını da sözlerine ekledi.

Çekilen Veri: Callback \YourAddon\Helper::fetchData is invalid (error_invalid_class).